Eltro Installasjon AS

Varmeanlegg

Varmeanlegg

Vi tilpasser installasjon av varmeanlegg av ulike systemer som gulvvarme, radiatorer, varmepumper etc. etter dine ønsker og behov, uansett størrelse.

Et godt vedlikeholdt varmeanlegg vil spare energi, men også forlenge levetiden til utstyret og bidra til å opprettholde et sunt og komfortabelt inneklima. Det vil også gi:

Komfort

Varmeanlegg gir den nødvendige varmen som gjør det mulig for folk å bo og jobbe komfortabelt, spesielt her i nord. Et varmt og behagelig inneklima bidrar til trivsel og produktivitet.

Energieffektivitet

Riktig installerte og vedlikeholdte varmeanlegg kan være energieffektive, noe som betyr at de bruker mindre energi for å produsere ønsket temperatur. Dette resulterer i lavere energikostnader for eiere og beboere.
For eksempel kan en varmepumpe gi en besparelse på fyringsutgifter på ca. 4800kr i året, ifølge Enova.

Beskyttelse mot kulde

Varmeanlegg bidrar til å beskytte bygninger og rørledninger mot frostskader ved å opprettholde en tilstrekkelig temperatur. Dette er spesielt viktig i vintermånedene. 

Kontroll og regulering

Moderne varmeanlegg gir eierne muligheten til å nøyaktig kontrollere og regulere temperaturen i ulike rom eller soner i bygningen. Dette gir større fleksibilitet og bidrar til å minimere energiforbruket. 

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Er du på utkikk etter varmeanlegg? Ta kontakt med oss i dag, så ser vi sammen på ditt spesifikke behov.